Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τσάντες

                                                         Η   Γαλανή-Γαλαζιανή

                                                              Η  Μαργαριταρένια

                                                          και η Ελπίδα        
Φίλες μου Αντωνοπουλίτσες αυτές[ οι επώνυμες] τσάντες είναι γιά σάς....... να τις προσθέσετε  στη συλλογή σας ,που με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι όλο και μεγαλώνει!!!!!!!Τώρα  θα μου πείτε γιατί έβαλα  ονόματα? θα σας πω.......εχω ράψει πάρα πολλά πράγματα  στη ζωή μου  φούστες - παντελόνια - φορέματα....σακάκια!! τσάντες όμως πρώτη φορά φτιάχνω ,δέν δυσκολεύτηκα  στο ράψιμο....το δύσκολο ήταν πως θα ταιριάξω τα διάφορα  υλικά που είχα και πως θα τα σχεδιάσω.
Μέτραγα -έκοβα- έραβα,.έφτανα σε κάποιο σημείο[ μέ σύμμαχο πάντα τη ζέστη]...κουραζόμουν και  τα παρατούσα πάνω στη μηχανή ,Την επόμενη μέρα ξεκινούσα άλλο σχέδιο άλλο ύφασμα,ωσπου κάποια μέρα είχα  τρείς τσάντες μισοτελειωμμένες!!!!και  για να διασκεδάσω το αλλαλούμ που γινόταν σχεδόν σε όλο το σπίτι !!άρχισα να τραγουδώ μέσα μου διάφορα τραγούδια ....της γαλανής το φόρεμα.... γαλανή γαλαζιανή ......έτσι πήρε το όνομά της ή πρώτη. Η δεύτερη  με κούρασε αλλά  την είπα μαργαριταρένια  γιατι έχει το λουλούδι της αδερφής. Η τρίτη και η μικρότερη.... πάμε στο άγνωστο με βάρκα την  Ελπίδα.....ελπίδα  λοιπόν το όνομα της.............                                       . ελπίζω να σας αρέσουν...όχι τα ονόματα καλε!!!οι τσάντες .!!!!
Ευχομαι καλή επιτυχία στο μπαζάρ που θα γίνει τον Οκτωμβριο στην πόλη μας για να βοηθήσουμε τα παιδιά του Αντωνοπούλειου ιδρύματος .Να είστε όλοι καλά...
Back to Top